Som vi tidigare skrivit är målet med denna sidan att presentera ”tips och trix” för hur du kan förbättra dig inom attraktion och dejting. Dagens artikel kommer att handla om ett ganska ”tabu” ämne som endast berör killar, nämligen penisförstoring.

Är en stor apparat attraktivt?

Svaret på denna fråga är enkelt sagt JA. Folk som påstår något annat ljuger. Alltså, penisstorleken är ABSOLUT inte allt, men det är ett plus. Precis som en vältränad kropp, snyggt ansikte eller pengar är ett plus. På samma sätt är det ett plus för tjejer att ha stora bröst, breda höfter och fin hy. Allt detta är vetenskapligt bevisat och inget vi kommer att gå närmare in på. Om du inte vill tro på det är det helt ok, men vi accepterar bara sanningar.

”Size doesnt matter” sägs det ibland om penisstorleken och det är ju inte helt sant. En stor kuk är ALLTID positivt, så länge den inte är extremt stor då det kan bli obekvämt för tjejen.

Hur får man större?

Det finns flera olika manuella övningar för detta. Men ärligt talat är det jobbigt och tar väldigt mycket tid i anspråk. Många män har redan insett detta och det finns sen många år tillbaka flera avancerade redskap för att förstora penisen. Det vi starkt kan rekommendera är en penis extender, på svenska kallat penisförlängare eller penissträckare. Den bästa modellen är enligt oss definitivt en Phallosan Forte från Tyskland. En Phallosan har vakuum teknik vilket gör komforten överlägsen. Läs en recension och fakta om Phallosan Forte.

Förutom penisförlängare finns det penispumpar. Den kändaste modellen heter Bathmate/Hydromax. En pump ger dig större snabel på direkten, men det är inte permanent. Därför är det inget vi rekommenderar. Det kan vara en kul grej att göra innan sex, men risken är att man sedan kommer att ”sakna” det man hade.

Tyckte du om denna artikel eller har några frågor kan du dela eller kommentera den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *